Etiudų festivalis

Etiudų festivalis

2024 kovo 28 d. styginių instrumentų ir akordeono skyriaus mokiniai dalyvavo mokykliniame Etiudų festivalyje.
Festivalį surengė ir mokinius paruošė mokytojos: mokytoja  ekspertė Rita Auksoriūtė, mokytoja Vilija Pranskienė ir mokytoja meodininkė Rasa Mockūnienė.
 

 

Renginio akcentai

Prieš pat Šv. Velykas ir moksleivių atostogas Pagirių meno mokyklos styginių instrumentų ir akordeono skyrius surengė Etiudų festivalį, kuriame puikiai grojo geriausi skyriaus mokiniai. Renginio pradžioje iš krepšelio, kuriame iš anksto buvo parengti lapeliai su skaičiais, mokiniai turėjo išsitraukti savo pasirodymo numerį, o tai suteikė dar didesnį jaudulį ir intrigą. Festivalyje grojo akordeono klasės mokiniai: Edvin Stachovič, Aleksej Šelesnyj ir Justyn Stankevič (mokytoja Rita Auksoriūtė); kanklių klasės mokiniai: Arnas Ribačiauskas, David Bukin, Lukrecija Šventickaitė, Monika Ivanauskaitė (mokytoja Rasa Mockūnienė); smuiko klasės mokiniai: Jorūnė Jakutytė, Augustė Iljeitaitė, Katažyna Bukina ir Justina Paulauskaitė (mokytoja Vilija Pranskienė). Koncertas – festivalis parodė, kokie gražūs ir labai visokeriopai naudingi gali būti etiudai ir kaip įdomu vieniems kitų klausytis ir mokytis. Kiekvienas pasirodymas buvo palydėtas gausiais plojimais. Visi mokiniai ir jų mokytojai buvo apdovanoti padėkos raštais ir saldžiomis vaišėmis.

Straipsnį publikavo

– Vilija Pranskienė

 

 

Renginio akimirkos

Ankstesnis Su Tarptautine Teatro diena!
image0

Šiltnamių g. 15, Pagirių k., Pagirių sen., Vilniaus r. sav., Lietuva

Pamokų laikas:

Pr. – Pn.: 12.00 – 20:00; Š.: 8.45 – 15.20

Apie mokyklą

Vilniaus  r. Pagirių meno mokykla, Valstybės biudžetinė įstaiga. Juridinio asmens kodas – 302428853.

 

Vilniaus r. Pagirių meno mokyklos steigėjas ir  savininkas – Vilniaus rajono savivaldybė, identifikavimo kodas 111104987, LT-09318, Rinktinės g. 50, Vilnius.

 

Duomenys apie Pagirių meno mokyklą kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre. 

Vilniaus r. Pagirių meno mokykla © 2023 Visos teisės saugomos.